Защо при нас?​

Качествено и модерно образование

В “СофтУни Светлина” обединяваме качественото обучение с практиката и създаваме мост между образованието и бизнеса. Високият стандарт на преподаване и модерните ни методики изграждат професионалисти, готови да бъдат част от екипа на всяка модерна организация

Комбинираме най-добрите практики и постигаме реални резултати

ЧПГДН “СофтУни Светлина” е иновативно училище, в което теорията и практиката вървят ръка за ръка. Постоянната актуализация на програмата, изграждането на междупредметни връзки и меки умения у учениците е наш приоритет и ние ежедневно работим, за да постигнем високите цели, които си поставяме.

Модерната ни методика на преподаване, екипът от млади професионалисти и умението бързо да се адаптираме към постоянно променящата се среда ни отличава и ни прави предпочитано учебно заведение за ученици с интереси и желание да се развиват в дигиталната сфера. 

Лечо Лечев

Образование

Бакалавър по Компютърно и софтуерно инженерство с професионални квалификации – „Компютърен инженер“ и „Учител“ от Технически университет София.
Магистър по Компютърна бизнес информатика с професионална квалификация – Магистър по бизнес информатика от Технически университет София.
Софтуерно инженерство – Софтуерен университет (СофтУни).
 

Професионална квалификация

Основи в икономическото информационно осигуряване – ЦПО към Информационно обслужване АД.
Database Foundations – Oracle
Cambridge ESOL Level 2 Certificate in ESOL International – Cambridge
Train the trainers – Software University
SQL – Hackerrank
 

Участие в живота на гимназията

Тийм лидер на екип Приложно програмиране, Графичен дизайн, Бизнес в база Младост.