Creative Labs - Приложен дизайн за непрофесионалисти Курс Creative Labs - Приложен дизайн за непрофесионалисти - SoftUni Svetlina
Loading...
Creative Labs - Приложен дизайн за непрофесионалисти

Creative Labs - Приложен дизайн за непрофесионалисти

За курса

Обучението ще ви запознае с що е то това дизайн за непрофесионалисти, как да подбираме цветове, фигури, размери и шрифтове. Впоследствие ще научим как да ги подреждаме така, че да можем да предадем съобщението, което искаме и да достигнем аудиторията, към която сме се насочили. За целта ще използваме онлайн интрументи, които са достъпни до всеки един от нас в реално време на таблет, лаптоп и дори телефон. Накрая на курса ще можете да правите дизайнерски Facebook и Instagram постове, флаери, инфографики, покани, визитки, картички, банери и презентации по лесен, бърз и достъпен начин.

Умения, които ще придобиеш

  • Организираност и екипна работа
  • Работа с онлайн инструмент - Canva
  • Работа със свободни онлайн източници
  • Изработване на съдържание за социалните медии
  • Умения за подбор на цветови палитри
  • Базови познания по типография
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

За кого е подходящо обучението?

Обучението е подходящо за ученици от 8 до 12 клас, които са напълно начинаещи и имат интерес към дизайна.


До кога мога да се запиша и кога стартира обучението?

Крайният срок за записване за обучението е 18 февруари. Обучението стартира на 20 февруари и завършва на 26 юни.


Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всяка работна сряда от 14:30 -16:30h в зала HQ Lab в сградата на SoftUni.


Каква е формата на обучение?

Ученците ще се обучават в присъствена форма на обучение, като това включва посещаване на занятията на място в СофтУни, участие в лабораторни упражнения в учебната зала, достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност за предаване на домашни за проверка, личен контакт с лектор или асистент при срещане на затруднения.

Има ли допълнителни изисквания?

Препоръчително е носенето на собствен лаптоп и да имате достъп до Интернет.


Учебен срок, цена за модул
Цена: 390 лв.
Включва:
  • Присъствие на всички учебни занятия
  • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
  • Явяване на изпит
  • Контакт с лектор или асистент
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. ( до 6 март)

Преподавател

Madlen92 avatar
Мадлен Ненкова

Мадлен е млад професионалист, развиващ се в сектора на образованието вече 10 години. Има опит както в частния сектор, така и в неправителствения. Дипломиран студент от специалност Неформално образование на Факултета по Педагогика към Софийски Университет. В момента основно се занимава с кариерно консултиране и младежка работа. Управлява собствена неправителствена организация, насочена към професионалното и личностно развитие на младите хора в България. Работи по многобройни европейски проекти, където се занимава с фасилитиране и управление на проекти. В работата й като проектен мениджър, управлява социалните мрежи и уебсайтовете на повече от 4 организации. Мадлен работи с продукти като Canva и Crello, с който има опит. Дизайнът за непрофесионалисти ѝ е любопитна сфера, в която непрекъснато се стреми да се развива и усъвършенства, защото вярва, че всеки млад човек трябва да владее това изкуство.

LinkedIn
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения