Start-up Labs - Blogging and Vlogging Курс Start-up Labs - Blogging and Vlogging - SoftUni Svetlina
Loading...
Start-up Labs - Blogging and Vlogging

Start-up Labs - Blogging and Vlogging

За курса

Това обучение ще отговори на всички въпроси и ще ви даде ноу-хау за това как да позиционирате вашия блог или vlog. Как да създавате привлекателно съдържание и да разширите дейностите си, за да се справите с нарастващата база от последователи, превръщайки личното ви онлайн присъствие в бързо развиващ се личен бранд.


Независимо дали имате страст, която искате да споделите със света чрез blog или vlog, или имате желание да натрупате много последователи, курсът ще ви предостави основно ръководство за управление на онлайн присъствието ви, създаване на план за растеж на съдържание и оптимизиране на наличните инструменти, така че публикуваното от вас съдържание да достигне пълния си потенциал.


Ще бъдете обучавани от водещи в индустрията експерти в областта на дигиталния маркетинг, инфлуенсъри, певци и хора от шоу бизнеса. Ще сътрудничите с вашите колеги и ще получите конструктивна обратна връзка от преподавателите си по време на курса, за да сте сигурни, че сте на прав път път.

Умения, които ще придобиеш

  • Как да изберете подходящата платформа за вашия влог / блог и как да стартирате
  • Как да изследвате съществуващото ниво на интерес около вашата тема
  • Как да давате стойност и да извличате обратна връзка от аудиторията си
  • Как можете да привлечете повече читатели в блога/влога си чрез работа в мрежа с други блогъри/влогъри
  • Как да използвате социалните медии, за да разработитe нови идеи за своето съдържание
  • Как да измисляте идеи за публикациите в своя блог / влог
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

За кого е подходящо обучението?

Обучението е подходящо за ученици от 8 до 12 клас, които имат желание и страст да се занимават под една или друга форма със създаване на съдържание в дигитална среда.


До кога мога да се запиша и кога стартира обучението?

Крайният срок за записване на предмета е 19 февруари. Обучението стартира на 21 февруари и завършва на 20 юни.


Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки работен четвъртък, от 14:30 -16:30h в зала HQ Lab в сградата на SoftUni.


Каква е формата на обучение?

Ученците ще се обучават в присъствена форма на обучение, като това включва посещаване на занятията на място в СофтУни, участие в лабораторни упражнения в учебната зала, достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност за предаване на домашни за проверка, личен контакт с лектор или асистент при срещане на затруднения.

Има ли допълнителни изисквания?

WordPress Editor и Filmora Video Editor - Best Vlog Editing Software for Beginner & Semi-professional


Учебен срок, цена за модул
Цена: 390 лв.
Включва:
  • Присъствие на всички учебни занятия
  • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
  • Явяване на изпит
  • Контакт с лектор или асистент
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. ( до 14 март)

Преподавател

DaskalAlex avatar
Александър Иванов

Александър Иванов е образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. В периода 2014 - 2016 година е един от учителите по програма “Заедно в Час” като е преподавал в часовете по информационни технологии. Бил е координатор и лектор на международен Еразъм + проект, базиран на метода “обучение чрез преживяване” с обучения в 5 държави. Започва своя професионален път като вицепрезидент и лидер на локалният трейнинг екип на AIESEC Свищов по време на студентстките си години в Стопанската академия, където завършва финанси.

СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения