Creative Labs - Фото и видео заснемане за начинаещи Курс Creative Labs - Фото и видео заснемане за начинаещи - SoftUni Svetlina
Loading...
Creative Labs - Фото и видео заснемане за начинаещи

Creative Labs - Фото и видео заснемане за начинаещи

За курса

Курсът ще преведе ученици през магията на фотографията и запечатването на фотографското изображение. Освен, че ще изучим чисто техническите процеси, които се случват в нашия апарат, видео камера, или телефон, ще се опитаме и да ги овладеем, за да успеем в крайна сметка да постигнем  и качествени и запомнящи се изображения. Ще разберем как работи светлината и как да я овладеем! Ще се научим как да намираме интересни гледни точки и да подбираме вече заснетите кадри! В края на срока, учениците ще представят и тематична изложба

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с професионална фотографска техника
  • Видове фотоапарати, обективи и камери
  • Композиция и осветление във фотографията и видеозаснемането
  • Файлови формати използвани във фотографията и киното
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

За кого е подходящ курсът?

Обучението е подходящо за ученици от 8 до 12 клас, които имат интерес към визуалните изкуства, както за начинаещите, така и за по-напредналите. Подходът към всеки един ученик ще е индивидуален, съгласно интересите му и техниката, с която разполага.


До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 8 октомври. Обучението стартира на 10 октомври и завършва на 30 януари.


Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всяка работна сряда от 14:30 -16:30h в зала HQ Lab в сградата на SoftUni.


Каква е формата на обучение?

Учениците ще се обучават в присъствена форма на обучение, като това включва посещаване на занятията на място в СофтУни, участие в лабораторни упражнения в учебната зала, достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност за предаване на домашни за проверка, личен контакт с лектор или асистент при срещане на затруднения.


Има ли допълнителни изисквания?

Фотоапарат, или мобилен телефон с вградена камера са достатъчни. За чисто техническите занимания, лекторът ще осигури и нужната техника.


Учебен срок, цена за модул
Цена: 390 лв.
Включва:
  • Присъствие на всички учебни занятия
  • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
  • Явяване на изпит
  • Контакт с лектор или асистент
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. ( до 24 октомври)

Преподавател

VNickolov avatar
Веселин Николов
Веселин Николов се занимава с фотография от над 10 години. Основно работи в сферата на портретната, рекламната и модната фотография. Завършва висшето си образование в University for the Creative Arts в Рочестър, Англия. Когато се връща в България, започва да работи като фотограф на свободна практика, като през 2016 г започва и да се занимава с преподаване на фотография и съвременни фотографски методи. Има участия в изложби и публикации, както в България, така и в чужбина. 
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения