IT Labs - WordPress Basics Курс IT Labs - WordPress Basics - SoftUni Svetlina
Loading...
IT Labs - WordPress Basics

IT Labs - WordPress Basics

За курса

Курсът WordPress Basics изгражда базови технически умения по разработка на уеб сайтове с WordPress: настройка на хостинг и домейн, инсталиране и конфигуриране на WordPress (WP), инсталиране и конфигуриране на теми (themes) и добавки (plugins), създаване и редактиране на уеб съдържание (ръчно и с визуални уеб редактори), създаване на страници, публикации, снимки и мултимедия. Изучават се популярни WP теми и добавки (плъгини) и техните възможности за създаване на формуляри (forms), галерии, форуми, електронни магазини и други. Курсът завършва с практически занятия по изграждане на цялостен WP сайт и разработка и защита на практически курсов проект: изработка и публикуване на цялостен функционален WordPress сайт в Интернет.

Умения, които ще придобиеш

  • Инсталация и настройка на WordPress
  • Създаване на цялостни WordPress сайтове
  • Работа с уеб хостинг, домейни и cPanel
  • Инсталация и настройка на теми и добавки
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

За кого е подходящ курсът?

Обучението е подходящо за ученици от 8 до 12 клас без опит в програмирането, които проявяват интерес към изграждането на уеб сайтове, използвайки WordPress.


До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 7 октомври. Обучението стартира на октомври и завършва на 29 януари.


Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки работен вторник от 14:30 -16:30h в зала HQ Lab в сградата на SoftUni Svetlina.


Каква е формата на обучение?

Ученците ще се обучават в присъствена форма на обучение, като това включва посещаване на занятията на място в СофтУни, участие в лабораторни упражнения в учебната зала, достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност за предаване на домашни за проверка, личен контакт с лектор или асистент при срещане на затруднения.

Има ли допълнителни изисквания?

Препоръчително е носенето на собствен лаптоп.


Учебен срок, цена за модул
Цена: 390 лв.
Включва:
  • Присъствие на всички учебни занятия
  • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
  • Явяване на изпит
  • Контакт с лектор или асистент
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. ( до 23 октомври)

Преподавател

antoniyaatanasova avatar
Антония Атанасова
Антония работи в сферата на дигиталният маркетинг, когато започва обучението си в СофтУни и се запалва по програмирането. Докато надгражда знанията си, работи като фрийлансър и поема различни проекти за изграждане, поддръжка и оптимизация на сайтове. Интересите и са насочени и към front-end и към back-end разработка. През свободното си време работи по различни проекти, свързани с насърчаването на младите хора да се развиват личностно и кариерно.
LinkedIn
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения