Start-up Lab – Лични финанси и управление на парите 2020 Курс Start-up Lab – Лични финанси и управление на парите 2020 - SoftUni Svetlina
Loading...
Start-up Lab – Лични финанси и управление на парите 2020

Start-up Lab – Лични финанси и управление на парите 2020

За курса

Курсът ще запознае учениците с основните фундаменти на личните финанси – как да структурират бюджета си, предимствата и недостатъците на депозититекредитиранетобанковите сметки. Ще участват в практически задачи какво решение да вземат в дадена ситуация и на какво да обръщат внимание при досега си с банковия сектор. Ще разберат що е то виртуални пари, колко „бързи“ са бързите кредити, ще дискутират по проблеми, с които ще се сблъскват през цялата си трудова кариера, а и в пенсионна възраст.
В края на курса учениците ще имат възможност да презентират и защитят пред своите съученици практическа разработка (самостоятелен проект) или да решат конкретна практическа задача.

Умения, които ще придобиеш

 • Увеличаване на финансовата грамотност
 • Управление на собствените си пари
 • Умения за справяне с финансови предизвикателства
 • По-добра финансова дисциплина и информираност
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

За кого е подходящо обучението?

Обучението е подходящо за ученици от 8 до 12 клас, които са напълно начинаещи, както и за ученици с опит в графичния дизайн, които искат да развият уменията си и в уеб дизайна. 

До кога мога да се запиша и кога стартира обучението?

Крайният срок за записване за предмета е 16 февруари. Обучението стартира на 17 февруари и завършва на  8 юни 2020 г.


Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки работен понеделник от 14:30 -16:30h в зала HQ  в сградата на SoftUni.


Каква е формата на обучение?

Ученците ще се обучават в присъствена форма на обучение, като това включва посещаване на занятията на място в СофтУни, участие в лабораторни упражнения в учебната зала, достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност за предаване на домашни за проверка, личен контакт с лектор или асистент при срещане на затруднения.

Има ли допълнителни изисквания?

Препоръчително е носенето на собствен лаптоп.

Учебен срок, цена за модул
Цена: 390 лв.
Включва:
 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Явяване на изпит
 • Контакт с лектор или асистент
 • Преподавател

  apopov avatar
  Асен Попов

  Асен Попов е преподавател с над 10 години опит и с научни интереси в сферата на микро- и макроикономиката, мениджмънта, личните финанси и предприемачеството. Магистър по "Международна икономика" със специализация по Case Study Method в IESE Business School - Барселона, Испания.

  Участвал е в 14 проекта, финансирани по различни програми на ЕС. Има издадени 9 публикации в т.ч. три научни статии, две учебни помагала и три учебника за курсове по "Микроикономика", „Макроикономика” и „Международна икономика”.

  СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения