IT Labs - Създаване на уеб сайтове с WordPress 2020 Курс IT Labs - Създаване на уеб сайтове с WordPress 2020 - SoftUni Svetlina
Loading...
IT Labs - Създаване на уеб сайтове с WordPress 2020

IT Labs - Създаване на уеб сайтове с WordPress 2020

За курса

По време на обучението Създаване на уеб сайтове с WordPress ще се научите как да изградите свой собствен персонален WordPress сайт. Ако вече имате такъв, ще научите как да го оптимизирате и подобрите неговата функционалност и ефективност. Курсът е специално насочен към практиката и демонстрира на живо как човек без никакви технически познания може да направи модерно изглеждащ responsive личен уебсайт, който да бъде красив и функционален на всички устройства.

По време на обучението ще се научите как да инсталирате и настроите локално WordPress CMS. Ще се научите, как да го защитите от хакерски атаки и как да подобрите скоростта му на зареждане.

Умения, които ще придобиеш

 • Инсталация и настройка на WordPress
 • Създаване на цялостни WordPress сайтове
 • Работа с уеб хостинг, домейни и cPanel
 • Инсталация и настройка на теми и добавки
 • Как да инсталираме локално WordPress CMS
 • Как да инсталираме WordPress теми
 • Използване и настройка на WordPress плъгини
 • Подобряване скоростта на зареждане на сайта
 • Защита на WordPress сайт
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

За кого е подходящ курсът?

Обучението е подходящо за ученици от 8 до 12 клас без опит в програмирането, които проявяват интерес към изграждането на уеб сайтове, използвайки WordPress. Познания по HTML и CSS са препопръчителни, но не и задължителни. 


До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 12 февруари. Обучението стартира на 18 февруари и завършва на 9 юни.


Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки работен вторник от 14:30 -16:30h  в зала Knowledge в сградата на SoftUni Svetlina.


Каква е формата на обучение?

Ученците ще се обучават в присъствена форма на обучение, като това включва посещаване на занятията на място в СофтУни, участие в лабораторни упражнения в учебната зала, достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност за предаване на домашни за проверка, личен контакт с лектор или асистент при срещане на затруднения.

Има ли допълнителни изисквания?

Задължително е носенето на собствен лаптоп.


Учебен срок, цена за модул
Цена: 390 лв.
Включва:
 •  Присъствие на всички учебни занятия
 •  Явяване на изпит
 •  Контакт с лектор или асистент

Преподавател

bjordanov avatar
Борислав Йорданов

Борислав Йорданов е уеб дизайнер, freelancer. Неговата техническа квалификация обхваща знания в областта на уеб дизайна и изграждане на персонални уебсайтове за бизнеса-работа с Photoshop, HTML, CSS, различни CMS системи като WordPress и неговите приложения.

Получил е богат опит в работата си, като ръководител на лична фирмата за изграждане на персонални уеб и бизнес страници.


LinkedIn
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения