Start-up Labs - Първи стъпки в света на презентациите - октомври 2019 Курс Start-up Labs - Първи стъпки в света на презентациите - октомври 2019 - SoftUni Svetlina
Loading...
Start-up Labs - Първи стъпки в света на презентациите - октомври 2019

Start-up Labs - Първи стъпки в света на презентациите - октомври 2019

За курса

Курсът по презентационни умения за ученици е за тези от вас, които искат да влязат в ролята на говорители пред публика. По време на всеки урок  набелязваме съдържанието, което учениците ще представят следващия път. Учим да се подготвяме по непознати теми, да оформяме компютърните файлове за презентациите сида планираме и разпределяме времето, с което разполагаме, да се справяме със сценичната треска и да даваме най-доброто от себе си. Във всеки час дискутираме презентациите, които сме видели, за да направим изводи за добрите практики и как да се справяме с трудностите в процеса.
Всеки път един от учениците ще бъде водещ на следващото събитие, друг ще играе ролята на негов фотограф.
За финал, на основата на наученото по време на срещите си, ще оформим Наръчник за Успешни Презентации и ще поканим публика, пред която да го представим.

Умения, които ще придобиеш

  • Планиране на презентации по предварително зададена тема
  • Презентиране пред аудитория - влизане в ролята на говорител
  • Разказване на истории, които ангажират публиката
  • Ефективно използване на PowerPoint
  • Умения да се наблюдава, слуша, да се анализира чутото и видяното, да се синтезират изводи
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за ученици от 8 до 12 клас, както и начинаещи презентатори, които имат опит в света на презентациите.


До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 1 октомври. Обучението стартира на октомври и завършва на 23 януари 2020 г.


Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки работен четвъртък, без последния календарен на месеца от 14:30 -16:30h в зала HQ Lab в сградата на SoftUni.


Каква е формата на обучение?

Ученците ще се обучават в присъствена форма на обучение, като това включва посещаване на занятията на място в СофтУни, участие в лабораторни упражнения в учебната зала, достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност за предаване на домашни за проверка, личен контакт с лектор или асистент при срещане на затруднения.

Има ли допълнителни изисквания?

Лаптоп с инсталиран PowerPoint версия 2010 или по – нова. 


Учебен срок, цена за модул
Цена: 390 лв.
Включва:
  • Присъствие на всички учебни занятия
  • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
  • Явяване на изпит
  • Контакт с лектор или асистент
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. ( до 24 октомври)

Преподавател

Ifandieva avatar
Нели Ифандиева
Нели е човек с много интереси и богат работен опит. Завършва СУ „Климент Охридски“ със специалност Английска филология. Започва професионалния си живот като водеща на телевизионни и радиопредавания, по-нататък управлява екипи в сферата на кинопродукциите и мащабни събития като Sofia Design Week и Fotofabrika. Между 2009 г. и 2015 г. е българският глас на цялото маркетингово съдържание на Apple Inc. Именно тази работа я довежда в СофтУни, където вече близо 2 години учи софтуерна разработка с езиците C#, JavaScript и Java. Мечтата й е да създава уеб приложения, които да правят живота на съвременния човек по-лесен и интересен.
LinkedIn
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения