IT-Labs - 3D Принтирането: от идея до реалност -октомври 2019 Курс IT-Labs - 3D Принтирането: от идея до реалност -октомври 2019 - SoftUni Svetlina
Loading...
IT-Labs - 3D Принтирането: от идея до реалност -октомври 2019

IT-Labs - 3D Принтирането: от идея до реалност -октомври 2019

За курса

Курсът ще ви запознае с принципите на 3D принтирането. Всеки ще има възможност сам да моделира и настрои  3D принтер, чрез който след това ще може да създава свои уникални модели. Ще се запознаем с отделните части на устройството, как се осъществява процеса, за какво се използват принтерите, различните материали и още много други неща, свързани с хардуерната част на принтера.
Също така ще се запознаем с лесен за използване софтуер (Тhinkercad) за изработване на 3D модели, за да създададем свой уникален модел.

Умения, които ще придобиеш

  • Знания за 3D принтерите и технологиите за принтиране
  • Знания за отделните видове материали за принтиране
  • Работа с 3D принтер и отстраняване на проблеми при принтиране
  • Работа със софтуер (Тhinkercad) за направата на 3D модел
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

За кого е подходящо обучението?

Обучението е подходящо за ученици от 8 до 12 клас, които са напълно начинаещи в облатта на 3D Принтирането. 

До кога мога да се запиша и кога стартира обучението?

Крайният срок за записване за предмета е 12 октомври. Обучението стартира на 4 октомври и завършва на 25 януари 2020г.


Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всяка събота от 10:00 -12:00h в зала HQ Lab в сградата на SoftUni


Каква е формата на обучение?

Ученците ще се обучават в присъствена форма на обучение, като това включва посещаване на занятията на място в СофтУни, участие в лабораторни упражнения в учебната зала, достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност за предаване на домашни за проверка, личен контакт с лектор или асистент при срещане на затруднения.

Има ли допълнителни изисквания?

Препоръчително е носенето на собствен лаптоп.


Учебен срок, цена за модул
Цена: 390 лв.
Включва:
  • Присъствие на всички учебни занятия
  • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
  • Явяване на изпит
  • Контакт с лектор или асистент
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. (до 19 октомври)

Преподавател

ive1238 avatar
Ивелин Стоянов

Ивелин Стоянов още от малък е запален по роботиката и разглобява всичко, до което се доближи. Когато придобива знания, започва да автоматизира (и понякога чупи) всичко около себе си – щорите, вратите - дори си прави собствена система за сигурност. Оттам се запалва и по 3D принтирането.
Към момента продължава да се развива в тази невероятна област, като е  част от екип, който създава първият български 3D принтер, достоен да се конкурира със световните стандарти, наложени от гигантите в “3D printing” индустрията.
Свободното си време обича да прекарва сред природата или да се захваща с някое ново хоби. За него важи в пълна сила мисълта, че ако искаш нещо достатъчно силно, ще намериш начин да го постигнеш.

СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения