Creative Labs - Дизайн на печатни материали - октомври 2019 Курс Creative Labs - Дизайн на печатни материали - октомври 2019 - SoftUni Svetlina
Loading...
Creative Labs - Дизайн на печатни материали - октомври 2019

Creative Labs - Дизайн на печатни материали - октомври 2019

09 октомври 2019 14 седмици

За курса

Курсът изгражда познания за дизайна и начина на създаване на печатни материали. Ще разберете как да подбирате цветове, шрифтове, размери и графики. Ще можете да ги създадете и подредите така, че да се доближите до цялостната композиция на едно завършено печатно издание и да въздействате убедително на аудиторията.  

В резултат на обучението ще можете да създавате по ваш проект визитни картички, листовки, плакати, брошури, календари, а защо не и книги.

Използва се безплатен софтуер, лесен и интуитивен. Целта на обучението е да „надникнете“ в необятния свят на дизайна, който е видим и е навсякъде около нас.

Умения, които ще придобиеш

  • Развиване на чувство за креативност, прецизност и усет към детайла
  • Умения за работа с цвят, композиция, размер, шрифт и светлина
  • Творчески подход и нови техники при решаване на различни полиграфически задачи
  • Основни принципи, използвани при създаването на атрактивни продукти с актуална визия
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

За кого е подходящ курсът?

Обучението е подходящо за ученици от 8 до 12 клас, които имат интерес към визуалните изкуства, както за начинаещите, така и за по-напредналите. Подходът към всеки един ученик ще е индивидуален, съгласно интересите му и техниката, с която разполага.


До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 7 октомвриОбучението стартира на октомври и завършва на 29 януари  2020 г.


Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всяка работа сряда от 14:30 -16:30h в зала Knowledge Lab в сградата на SoftUni.


Каква е формата на обучение?

Учениците ще се обучават в присъствена форма на обучение, като това включва посещаване на занятията на място в СофтУни, участие в лабораторни упражнения в учебната зала, достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност за предаване на домашни за проверка, личен контакт с лектор или асистент при срещане на затруднения.


Има ли допълнителни изисквания?

Фотоапарат, или мобилен телефон с вградена камера са достатъчни. За чисто техническите занимания, лекторът ще осигури и нужната техника.


Учебен срок, цена за модул
Цена: 390 лв.
Включва:
  • Присъствие на всички учебни занятия
  • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
  • Явяване на изпит
  • Контакт с лектор или асистент
quality-guaranteed


SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. ( до 15 октомври)

Преподавател

Svetli4ka71 avatar
Светлана Начева

Светлана Начева е инженер по образование и преподавател по душа. Посветила е почти двадесет години на образованието по компютърни науки. Непрекъснато търси нови по-успешни методи за преподаване на материята и поднасянето й по възможно най-подходящия начин. Умее да провокира интереса, да вдъхновява и мотивира. Обича професията си, притежава дарбата да предствавя сложното като лесно и разбираемо. Работи по различни европейски проекти. Участва в разработването на нови обучителни курсове и учебни материали. Има интереси в областта на дизайна, фотографията и анимацията. Обича пътуванията и природата.

СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения