Start-up Labs - Първи стъпки в света на презентациите Курс Start-up Labs - Първи стъпки в света на презентациите - SoftUni Svetlina
Loading...
Start-up Labs - Първи стъпки в света на презентациите

Start-up Labs - Първи стъпки в света на презентациите

За курса

Курсът по презентационни умения за ученици е за тези от вас, които искат да научат как да създават и презентират така, че да завладяват публиката. По пътя на обучението си ще разберете подробно защо е важно да притежаваме презентационни умения, цялото планиране на успешна презентация, дизайна на слайдовете ѝ и разбира се нейното изнасяне пред аудиторията. Във всяка тема има не само теория, но и дискусии върху ситуации от истинския бизнес свят, както и упражнения, а в по–голямата част от модулите ще практикуваме. Защо ще отделим толкова време на практика? Защото, за да бъдете истински добри презентатори, трябва да презентирате. В последното занятие ще се проведе практически изпит. 

Умения, които ще придобиеш

  • Планиране на презентации
  • Презентиране пред аудитория
  • Разказване на истории, които ангажират публиката
  • Ефективно използване на PowerPoint
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за ученици от 8 до 12 клас, както и начинаещи презентатори, които имат опит в света на презентациите.


До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 9 октомври. Обучението стартира на 11 октомври и завършва на 24 януари.


Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки работен четвъртък, без последния календарен на месеца от 14:30 -16:30h в зала HQ Lab в сградата на SoftUni.


Каква е формата на обучение?

Ученците ще се обучават в присъствена форма на обучение, като това включва посещаване на занятията на място в СофтУни, участие в лабораторни упражнения в учебната зала, достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност за предаване на домашни за проверка, личен контакт с лектор или асистент при срещане на затруднения.

Има ли допълнителни изисквания?

Лаптоп с инсталиран PowerPoint версия 2010 или по – нова. 


Учебен срок, цена за модул
Цена: 390 лв.
Включва:
  • Присъствие на всички учебни занятия
  • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
  • Явяване на изпит
  • Контакт с лектор или асистент
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. ( до 8 ноември)

Преподавател

brshristov avatar
Борис Христов
Боби е основател на презентационна агенция 356labs и PowerPoint MVP. Говорил е и продължава да презентира в над 25 държави по целия свят и неведнъж е избиран за най–добър лектор на съответното събитие. Той и компанията му са единствената презентационна агенция в света, която две години подред е канена да презентира на най-голямото международно събитие на Microsoft с над 25 000 посетители - Microsoft Ignite. 356labs и екипът му стоят зад презентации с изключителна критичност, които са печелели мултимилионни сделки, инвестиции от хора като Бил Клинтън, както и наскорошното IPO(публично предлагане) на "Градус", което спечели на компанията над 82 милиона лева. Самият той преподава и обучава компании от калибъра на KPMG, Publicis, Roche, Unicredit Bulbank, Renault и много други на умения вариращи от презентационни умения и сторителинг, до психологията зад дизайна на слайдовете.
LinkedIn
СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения СофтУни Светлина – гимназия за дигитални умения