Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки Учебна база - SoftUni Svetlina
Loading...

Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки "СофтУни Светлина"

Гимназията се намира в сградата на SoftUni в столичен квартал „Изгрев“. Самостоятелен учебен комплекс с просторни, технологично оборудвани класни стаи „Smart classroom“, с изолиран достъп от външни лица. Всеки ученик разполага с персонален идентификационен чип за достъп, с който се отчита посещаемостта му. Учениците използват спортен комплекс в близост с огромно разнообразие от спортни съоръжения.

В сградата има ситуирана кафетария с изобилие от здравословни храни и фреш-бар, а по желание може да се възползват и от обедният бюфет с вкусни, топли и пресни предложения за деня.

Частна гимназия „СофтУни Светлина“

Гимназистите ще разполагат с различно ситуирани споделени пространства, както за задължителния учебен процес, така и за неформалното си обучение. Около основната ни сграда са реализирани зелени пространства за отдих, активна почивка и младежки инициативи.

На разположение на училището е и напълно оборудван медицински кабинет.

Част от обучението ще се провежда извън базата на гимназията, в бизнес или академична среда, както и чрез преживелищна педагогика – сред природата, чрез екскурзии и многонационални лагери.

Частна гимназия „СофтУни Светлина“
В близост до гимназията се намира спортна площадка, оборудвана с разнообразни съоръжения, където учениците могат да спортуват на открито. В сградата на Частна професионална гимназия по дигитални науки "СофтУни Светлина", на няколко крачки от класната стая, се намира кафетария, която ще посреща учениците със здравословни закуски и обяди, както и голям избор от фрешове, плодове, мюсли и салати.
Частна гимназия „СофтУни Светлина“
Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки
София, кв. Изгрев, ул. "Тинтява" 15-17, етаж 1
ПК: 1113
9:00 - 19:30
(Понеделник - Петък)
8:30 - 18:00
(Събота и Неделя)
+ 359 892 241 199
svetlina@softuni.bg