Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки Учебна база - SoftUni Svetlina
Loading...

Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки "СофтУни Светлина"

Гимназията се намира в столичен квартал „Дружба 1“. Представлява напълно контролирана среда на достъп с чипове, саморегулираща се система за отопление и осветление. Всяка зала разполага с централно озвучение, от където ще се пуска херцова музика за по-високи нива на концентрация. Благодарение на озвучителната система имаме възможност за училищно радио и телевизия. Разполагаме в просторни общи пространства и многофункционални учебни помещения, както традиционни класни стаи, така и future learning spaces.

Гимназистите разполагат с различно ситуирани споделени пространства, както за задължителния учебен процес, така и за неформалното си обучение. Около основната ни сграда са реализирани зелени пространства за отдих, активна почивка и младежки инициативи.

Част от обучението се провежда извън базата на гимназията, в бизнес или академична среда, както и чрез преживелищна педагогика – сред природата, чрез екскурзии и многонационални лагери.

Частна гимназия „СофтУни Светлина“

Ресторантът ни предлага разнообразно и полезно меню. Учениците ни имат възможността да опитват здравословна и вкусна храна, приготвена на място от шеф готвач, готвил в ресторанти със звезди Мишлен и приготвял ястия за холивудски звезди като Катрин Зита Джоун и Морган Фрийман, като има и обособени пространства, в които могат да се хранят с домашно приготвената си храна.

В просторния двор можем всички заедно да се наслаждаваме на хубавото време, споделено с приятели, да спортуваме и да бъдем сред природата, а външната аулата ни предоставя възможност за провеждане на тържества и обучения на открито.

Частна гимназия „СофтУни Светлина“
Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки Учебна база на Частна професионална гимназия по дигитални науки
София, НПЗ Искър, ул. „5006“ N2
ПК: 1528
9:00 - 19:30
(Понеделник - Петък)
8:30 - 18:00
(Събота и Неделя)
+359 895 810 478
svetlina@softuni.bg