Основатели и екип Основатели и екип - SoftUni Svetlina
Loading...

Основатели и екип

Професионална гимназия "СофтУни Светлина" е създадена с вдъхновение от екип предприемачи с дългогодишен успешен опит в образованието и иновациите.

Svetlin Nakov

Светлин Наков

Основател на СофтУни

Magdalena Dimitrova

Магдалена Димитрова

Оперативен директор на ЧОК "Светлина"

Hristo Tenchev

Христо Тенчев

Основател на СофтУни

Ivan Nenkov

Иван Ненков

Изпълнителен директор на СофтУни

Veselina Radkova

Веселина Радкова

Основател на ЧОК "Светлина"

Експертен екип по ИТ и дигитални умения

Технологични и дигитални експерти обединяват сили, за да предадат своите познания и умения на следващото поколение дигитални лидери.

Педагогически екип

Учителите в гимназията са не просто експерти по съответния учебен предмет, а учители с талант да вдъхновяват учениците си да мислят и творят, а не само да повтарят факти от учебниците и интернет.

Психолого-консултативен екип

Състои се от психолози и експерти мотиватори от областта на личностното развитие.

Академичен екип

Състои се от преподаватели от висшите училища в страната, които смело са прегърнали идеята за практицизъм и надстройване на стандартното гимназиално образование.

Социален екип

Връзка с кметството на района и голяма Столична община в доброволчества и младежки инициативи на гимназистите ни, подкрепяни от училището и от родителската общност.

Ментори

Изключителна важност за екипа на гимназията е обучаване в здравословен начин на живот и качество на средата на общуване. Педагози, треньори, психолози, коучинг инструктори, мотиватори по лидерство и щастие ще бъдат системни житейски навигатори на гимназистите.

Родителски екип

Активна родителска общност в подкрепа на учениците и училището, добронамерено критични и изискващи от училището балансиране между учене и свободно време. Развитие на академичност и усвояване на професия, но и ангажираност във всички страни на личностното утвърждаване.

Основатели и екип Основатели и екип Основатели и екип